Hej!

Sen sist har jag hunnit ha några riktigt bra veckor hemma i Småland, packat ihop mitt liv ännu en gång och dragit till Norge, hängt i Oslo, åkt tillbaka igen, firat bröllop och åkt tillbaka igen igen. Det där vart rörigt... Låt mig fatta mig okort.

Nu sitter jag på min och Jennies alldeles egna (for now) soffa i Gjövik, Norge. Här ska vi spendera sommaren och förhoppningsvis bli lite rika på kuppen. Vi kom hit för lite drygt en vecka sedan och sen dess har vi fixat papper med banken osv, gått bredvid på jobbet och sprungit upp för en skidbacke ett par gånger, haha. Jag har inte hunnit utforska så mycket ännu, men Jensan som var här förra året också känner till stället lite bättre. 

Vi bor på ett mysigt vandrarhem precis vid en badplats, cirka 15 min från jobbet och centrum. Helt perfekt! Idag har jag varit på kurs nere i stan, dag ett av två. Det var mest basic info, sånt som jag lärt mig hemma på Ågård men lite nytt också. Vi var på rådhuset i ett par timmar på förmiddagen, sen fick vi lunch innan vi fortsatte med lite praktiska övningar uppe på Haugtun omsorgcenter där vi jobbar. Jag och Jennie var uppe ganska sent igår så jag var såå trött på föreläsningen. Sen jag kom hem har jag dock varit pigg! Packat upp min väska, plockat undan och fixat lite här hemma, legat ute och solat och gått en sväng till butiken. Nu sitter jag på soffan och kollar på Greys, väntar på att frugan ska komma hem så jag kan gå och lägga mig haha. Imorgon är det kursdag 2/2! Nu blir det inget skrivande om allt det där jag nämnde i början för jag är trött, fortsättning följer. Lite bilder från vår minilya! 
1 JUNITJEJ:

skriven

Lycka till med jobbet!

Svar: Tack ska du ha!
Madeleine Modig

Kommentera här: